Sport

od 1. do 3. lipnja

Ekskluzivnom projekcijom filma „Football must go on“ otvara se 2. Sunset Sports Media Festival

Ekskluzivnom projekcijom filma „Football must go on“ otvara se 2. Sunset Sports Media Festival
Mario Pavlović

U četvrtak, 1. lipnja u Zadru počinje jedinstveni globalni događaj koji okuplja najpoznatija svjetska i domaća imena iz svijeta sporta, medija i marketinga. Među ostalim na otvaranje Sunset Sports Media Festivala stižu Darijo Srna, predstavnici HNS-a i Šahtara te brojni drugi visoki dužnosnici.

Svoj dolazak na drugo izdanje Sunset Sports Media Festivala potvrdili su Mario Ančić, Zoran Primorac, Nikola Stolnik, kao i ranije najavljeni NBA prvaci Matt Barnes i Stephen Jackson, Stephen Espinoza, Miško Ražnatović, Cindy Marina te brojna druga svjetski priznata imena.

Festival će otvoriti ekskluzivna projekcija filma „Football must go on“ koja neće nikoga ostaviti ravnodušnim, na koju dolazi i proslavljeni hrvatski reprezentativac te sportski direktor Šahtara Darijo Srna.

„U prethodnom razdoblju uložili smo mnogo truda, vremena i strasti kako bismo i ove godine u Zadru priredili jedinstveno iskustvo za pamćenje koje će sve prisutne zaintrigirati i inspirirati. Zajedničkim snagama uspjeli smo dovesti zaista velika imena u Zadar, a posebno me veseli što će nam se sutra na otvorenju pridružiti i Darijo Srna te drugi visoki dužnosnici iz Šahtara i HNS-a.

Festival otvaramo filmom nabijenim snažnim emocijama koji prati igrače ukrajinskog nogometnog kluba Šahtar čije su sudbine i priče o egzilu iz ratom pogođenog grada nevjerojatne te na iznimno vješt način dočarava njihovu snagu i hrabrost. Presretan sam što je Pete Radovich izabrao upravo Sunset Sports Media Festival za ovu projekciju te sam siguran da će film dotaknuti srca svih gledatelja te ih nadahnuti i motivirati u ostvarivanju svojih vizija“ izjavio je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala.

Sunset Sports Media Festival od 1. do 3. lipnja nezaobilazno je mjesto okupljanja svjetskih i domaćih stručnjaka iz svijeta sporta, medija, marketinga i businessa, a svoj dolazak potvrdio je i proslavljeni hrvatski tenisač i Olimpijac s iskustvom rada u pravnoj službi NBA lige i na Wall Streetu, a danas potpredsjednik američkog investicijskog fonda One Equity Partners u New Yorku – Mario Ančić.

I ove godine Sunset Sports Media Festival pruža platformu za raspravu o ključnim temama u sportu i medijima te nudi jedinstvenu priliku za umrežavanje s utjecajnim pojedincima i tvrtkama u industriji. Niz inspirativnih panela, predavanja i rasprava na temu budućnosti sportskog novinarstva, televizijske produkcije, digitalnih medija i marketinških strategija na kojima će vodeći stručnjaci iz sportskog i medijskog svijeta pružiti uvid u najnovije trendove, tehnologije i inovacije koje oblikuju industriju i više su nego dovoljna potvrda kako je riječ o važnom festivalu koji potiče inovacije i na najbolji način promiče razmjenu ideja.

Bogati program pokriva raznolike teme i donosi vrijedne informacije, a opuštena atmosfera na zanimljivim projekcijama, panelima i predavanjima pratit će sve posjetitelje tijekom cijelog trajanja Festivala.


Reci što misliš!