Sport

stižu novi investitori

HNK Zadar razgovarao s gradonačelnikom o novim ponudama, uskoro će pred GV

HNK Zadar razgovarao s gradonačelnikom o novim ponudama, uskoro će pred GV
eZadar

Predstavnici HNK Zadar održali su danas sastanak s predstavnicima Grada te predstavili dvije ponude od strane zainteresiranih investitora.

Investitori zadarskih korijena iz Australije i Kanade poslali su obvezujuće ponude na klupsku adresu stadiona na Stanovima, a predsjednica Kluba Iva Bokanović i Krševan Santini te su ponude predstavili gradonačelniku Branku Dukiću te Ivanu Mijoloviću, Krešimiru Karamarku, Anti Ćurkoviću, Snježani Jurinić i Darku Kasapu iz Grada Zadra.

- Zadovoljni smo sastankom, napravili smo prvi važan korak. Na idućem sastanku s predstavnicima vijećničkih klubova treba se definirati pozicija Grada Zadra nakon čega će se pristupiti razgovorima s potencijalnim investitorima, istaknula je predsjednica Bokanović.

Sastanak s predstavnicima vijećnika klubova Gradskog vijeća Grada Zadra će se održati u srijedu 31. svibnja 2023. Njima će se predstaviti uvjeti koje u konačnom preoblikovanju HNK Zadar treba ispuniti Grad Zadar i time stvoriti pretpostavke za buduće aktivnosti u interesu svih dionika.


Reci što misliš!