Sport

nagrade nisu izostale

Obuka na Višnjiku: 17 novih ribica proplivalo u PK Jadera

Obuka na Višnjiku: 17 novih ribica proplivalo u PK Jadera

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

16.05.2023 uspješno je završen program obuke neplivača u trajanju od 16 sati. U prvom ovogodišnjem ciklusu obuku je završilo 17 ribica koje su na finalnom testiranju demonstrirale naučeno pred svojim instruktorima i roditeljima.

Nakon završene provjere od strane osoblja Plivačkog kluba Jadera sva djeca su za svoj trud na kraju nagrađena klupskim majicama, diplomama i prigodnim poklonima.

Fotografije sa završnog sata i dodjele diploma možete pogledati u našoj fotogaleriji na www.pk-jadera.hr

Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.

Članovi koji zbog bolesti nisu završili program biti će obaviješteni kada se mogu priključiti grupama obuke koje startaju 17.05.2023., a u tijeku su prijave za termin u lipnju gdje ima jos par slobodnih mjesta.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Eva Blažević, Elena Božin, Ena Glavan, Maro Katalinić, Leon  Kobetić, Roko Kraljev, Dominik Lalić,  Marija Matulić, David Pokrovac, Judita Stručić, David Šare, Dominik Šindija, Aurora Škriljevečki, Filip Škriljevečki, Niko Šušberić, Leonardo Van Houten i Ivano Verunica.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof. i Edgar Nimac