Sport

četvrtak, 18. svibnja

Jedanaest pionira HNK Zadar u nogometnoj reprezentaciji Dalmacije

Jedanaest pionira HNK Zadar u nogometnoj reprezentaciji Dalmacije
HNK Zadar

U četvrtak u Vodicama igra se završna selektivna utakmica Nogometnog središta Split za igrače rođene 2009. i 2010. godine

Nakon poziva na predzavršnu selektivnu utakmicu Nogometnog središta Split koju su uspješno odradili šestorica pionira HNK Zadar, novi poziv za završnu selektivnu utakmicu došao je na zadarsku adresu za čak 11 igrača.

Tako će u četvrtak 18. svibnja put Vodica na dvije utakmice selekcija 2009. i 2010. godište krenuti pioniri HNK Zadar Šime Božina, Grgo Galac, Petar Klobučar, Josip Bartulović i Ante Šimović (2009.) te Jure Čulina, Mateo Batur, Bepo Juričin, Rio Barešić, Petar Pleslić i Ante Kazija (2010.). Na stadionu SC Račice u Vodicama bit će i trener zadarskih pionira Ante Strinić, koji je također dobio poziv instruktora Nogometnog središta Split Ivana Gudelja.

Sjajnim igrama i osvojenim 10. mjestom u Prvoj HNL zadarski su pioniri privukli pažnju nogometnih stručnjaka, pa je poziv jedanaestorici igrača HNK Zadar na završnu selektivnu utakmicu, svojevrsnu reprezentaciju Dalmacije, veliko priznanje Klubu, školi nogometa i zadarskim nogometnim stručnjacima.