Sport

Košarka, HT Premijer Liga doigravanje za prvaka

Anzulović: Šansu su nam minimalne, ali dok se igra imamo se pravo nadati

Anzulović: Šansu su nam minimalne, ali dok se igra imamo se pravo nadati
Šime Zelić/ PIXSELL

Košarkaši Zadra i zagrebačkog Dinama večeras će u majstorici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske u Krešinom domu odlučiti koja će se momčad suprotstaviti Ciboni u polufinalu.

Evo razmišljanja trenera VladimiraAnzulovića pred majstoricu u Zadaru.

- Očekivanja su vrlo slična očekivanjima pred početak serije da pokušamo Zadar prisiliti na maksimalni angažman, mislim da smo u tome uspjeli pa čak i više od toga. Izuzetno cijenimo igrače ekipe Zadra, znamo koliko je teško igrati protiv njih pogotovo u Zadru. Svjesni smo da su naše šanse minimalne međutim dok god se igra imamo se pravo nadati.

Stanje u momčadi pred utakmicu:

- Stanje u momčadi je jednako kao u svim momčadima u ovom dijelu sezone. Sitne ozljede, umor itd. s time da Zadar ima problema sa Čamparom a nama fali izuzetno bitan igrač Cvitković koji je možda i najjače tjelo u našoj ekipi gdje bi s njim sigurno bolje parirali fizičkoj snazi Zadra ali kao što sam naglasio svi klubovi u ovom dijelu sezone imaju problema pa tako i mi i Zadar.

Kako će se Dinamo postaviti u Zadru:

- Dinamo će se probati postaviti kao Dinamo kao šta smo igrali sve utakmice od kada sam ja u klubu međutim opet naglašavam svjesni smo da u utakmici protiv Zadra ne ovisi sve o nama. Oni su ti koji će željeti nametnuti svoj ritam, oni imaju tu kvalitetu da ga nametnu, na nama je da pokušamo to spriječiti. Sigurno je pritisak na njima ali to su dečki koji su odigrali puno takvih utakmica a mi ćemo pokušati biti hrabriji nego šta smo bili u prvoj utakmici.

Utakmica je na rasporedu večeras u 20h u dvorani Krešimir Ćosić a prijenos je na Sportskoj televiziji.


Reci što misliš!

 Izdvojeno