Sport

zadarska fitness kraljica

Vanja Tokić spremna za Europsko prvenstvo u Mađarskoj: Samo sudjelovanje i izlazak na pozornicu već je pobjeda

Vanja Tokić spremna za Europsko prvenstvo u Mađarskoj: Samo sudjelovanje i izlazak na pozornicu već je pobjeda

Vanja Tokić ovoga vikenda putuje na Europsko prvenstvo u Mađarsku. Natjecanje će se održati u Budimpešti u subotu 20.svibnja.2023.

Podsjetimo, Vanja je prošle godine obranila naslov europske prvakinje  u kategoriji PRO TOP MODEL te postala dvostruka europska prvakinja. Od ove godine IBFF Federacija je uvela novu kategoriju PRO BIKINI te je Vanjina forma primjer  kako PRO bikinica mora izgledati. 

- Pripreme su kao i do sada odrađene do zadnjeg detalja. Uvijek postoji doza uzbuđenja i pozitivne treme kao i nada još jednoj medalji. U kojoj kategoriji ću nastupiti, znat ću na dan natjecanja. U kojoj god da izađem dati ću maximum sebe. - Zahvalila bih se mojim pokroviteljima, rekla je Vanja dodajući kako je veseli svaki odlazak na natjecanje jer je za nju to svojevrsni test njene upornosti i uloženog truda.

- Samo sudjelovanje i izlazak na pozornicu već je pobjeda jer ste se doveli u formu da možete izaći pred žiri i publiku, a ako još osvojite medalju, to je onda višestruko zadovoljstvo i sreća, dodaje Vanja koja se već nakon natjecanja ovoga vikenda sprema za ono iduće  koje će se održati u Tarantu u Italiji 27. svibnja.


Reci što misliš!