Sport

Košarka, NBA liga

Grizzliesi ponovo suspendirali Moranta zbog novog incidenta s oružjem

Grizzliesi ponovo suspendirali Moranta zbog novog incidenta s oružjem
AP Images

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Memphis Grizzlies suspendirala je svog najboljeg igrača Ja Moranta nakon novog incidenta u kojem se na Instagramu pojavila snimka na kojoj Morant u ruci drži pištolj.

Na novoj snimci Morant u vožnji automobilom, tijekom koje je sjedio na suvozačkoj poziciji, drži u ruci pištolj te sluša repera NBA YoungBoya.

Ova nova snimka pojavila se niti dva mjeseca nakon što je NBA liga suspendirala Moranta na osam utakmica zbog incidenta u Denveru tijekom sezone kada je Morant također na Instagramu objavio snimku na kojoj u vjerojatno alkoholiziranom stanju maše pištoljem u jednom noćnom klubu.

"Upoznati smo s videom koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojoj se nalazi Morant. On je odsada suspendiran i ne može sudjelovati u nikakvim klupskim aktivnostima sve dok Liga ne provede istragu", objavili su Grizzliesi.

Nakon incidenta u ožujku Morant je razgovarao s povjerenikom NBA lige Adamom Silverom nakon kojega je rekao kako će morati biti pametniji i odgovorniji. No, ova snimka pokazuje kako se to još nije dogodilo.

Inače, Morant je nedavno potpisao produženje ugovora s Grizzliesima prema kojemu bi u sljedećih pet godina trebao zaraditi 193 milijuna dolara.


Reci što misliš!