Sport

Košarka, AdmiralBet ABA liga

Jusup: U tri dana izgubili smo drugu utakmicu na pola koša, to frustrira

Jusup: U tri dana izgubili smo drugu utakmicu na pola koša, to frustrira
Šime Zelić/ PIXSELL

U 23. kolu AdmiralBet ABA lige košarkaši Zadra večeras su u dramatičnoj završnici izgubili od Igokee m:tel rezultatom 67-68. U utakmici koju je obilježilo pražnjenje dvorane zbog ekscesa na tribinama, Zadar je izgubio još jednu utakmicu u posljednjim sekundama, i ovog puta ne iskoristivši posljednji napad.

- Čestitam Igokei na pobjedi, bili su prisebniji u završnici. Mi smo tek zadnju četvrtinu odigrali obranu kako smo trebali od početka. Ušli smo mekano, nije mi se svidio tonus, lagano smo primali poene i u tom dijelu su dobili samopouzdanje.

Kasnije smo imali priliku i pobijediti, valjda nam je ponestalo i snage, bila je to druga utakmica u tri dana na pola koša, to frustrira, ali moramo raditi dalje. Plan za zadnji napad je bio da Božić na brzinu da koš, no veća je pogreška bila obrana zadnjeg napada, kada smo u tri sekundi napravili faul, rekao je nakon utakmice trener Zadra Danijel Jusup.

- Čestitam mojoj momčadi na pobjedi, ali i Zadru na cijeloj sezoni, kao i treneru Jusupu koji radi fenomenalan posao s ovim momcima pored svih problema. Za mene je on kako god završi liga jedan od najboljih trenera u ligi.

Bili smo bez dva bitna igrača, puno se osjetilo, mladi su iznijeli utakmicu. Nismo pronalazili pravi način za rješavanje nekih situacija, na kraju smo promašili dosta penala i pogodili ta dva. Ružna posljednja četvrtina, ali pripala je nama. Nadskakali smo Zadar, to je bio jedan od ključeva pobjede, rekao je Vladimir Jovanović, trener Igokee.

U sljedećem kolu u petak Zadar u Zagrebu gostuje kod Cibone.


Reci što misliš!