Sport

kk zadar

Pleslić: Financijska situacija nije se odrazila na rezultate kluba

Pleslić: Financijska situacija nije se odrazila na rezultate kluba
Šime Zelić/ PIXSELL

Denis Pleslić sportski direktor KK Zadar, osvrnuo se na problematičnu financijsku situaciju kluba. Njegovo priopćenje donosimo u cjelosti

- Unatoč financijskim problemima u kojima se klub nalazi u posljednje vrijeme, kao sportski direktor želim naglasiti da se za sada financijska situacija nije odrazila na sportske rezultate u svim segmentima kluba.

Dapače, s obzirom na smanjeni buđet rezultati su iznad očekivanja u svim klubskim selekcijama. Seniorska selekcija ima najbolji omjer 9-8 u zadnjih sedam sezona nakon 17. kola u Aba Admiral Bet ligi i u HT premier ligi smo u samom vrhu.Igrači i stručni stožer naporno rade na treninzima i daju svoj maksimum na svakoj utakmici unatoč nehumanom rasporedu odigravanja utakmica.

Naglašavam da je vrlo bitno rješiti što prije financijske probleme jer se nalazimo u prijelomnom trenutku sezone.

Očekuje nas vrlo zahtjevan raspored u Aba Admiral Bet ligi, završnica Hrvatskog kupa i završnica Hrvatskog prvenstva i ekipu treba što je najbitnije zadržati na okupu, jer su pokazali do sada svoji pristupom da zaslužuju maksimalnu podršku.

U omladinskom pogonu razvojna ekipa (KK Jazine) koja nastupa u Prvoj muškoj ligi se nalazi na diobi 6. mjesta, a razvojna kadetska ekipa (KK Diadora) koja nastupa u Drugoj ligi- jug nalazi se na diobi 1.mjesta.

Treneri vrijedno rade, igrači napreduju po planu, i zaslužili su da budu plaćeni za svoj rad.

Denis Pleslić, sportski direktor KK Zadar 

 


Reci što misliš!