Sport

Jiu jitsu klub Zadar

Na Višnjiku održan četverodnevni međunarodni kamp u jiu jitsuu

Na Višnjiku održan četverodnevni međunarodni kamp u jiu jitsuu
Nenad Opačić/ŠC Višnjik

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku uspješno je održan četverodnevni međunarodni kamp u jiu jitsuu

Organizator je bio Jiu jitsu klub Zadar, a glavni predavač i demonstrator legendarni brazilski instruktor Leonardo Alcantara Vieira Leozinho.

– Ovo je naš 12. ovakav ljetni kamp na kojemu okupljamo borce iz Hrvatske i iz inozemstva, a program je sastavljen tako da svakomu od njih omogući usavršavanje tehnike i taktike, te motoričkih vještina. Ove godine imali smo stotinjak polaznika i izvrsne uvjete u Dvorani Krešimira Ćosića u pomoćnoj dvorani 1 u ŠC-u Višnjik – kaže Damir Šalina, predsjednik Jiu Jitsu kluba Zadar,  a donosi ŠC Višnjik.

155454d365d1f1c447c3e9b30a349a6e.jpg?v=2U sklopu kampa održani su i sparinzi za rekreativce i za natjecatelje, te dodjela diploma pojedincima za stečeno zvanje ili pojas.

Jiu jitsu klub Zadar, inače, obilježit će 20 godina uspješnoga djelovanja. Klub ima 80-ak aktivnih članova različitih dobi i kategorija, a ostvario je i zapažene natjecateljske rezultate, poput osvajanja brončane medalje na EP (Ivan Matešić, -69) u Izraelu gdje su nastupili još i Šime Zrilić (-77) i Jakov Jović (-85).
 


Reci što misliš!