Sport

Košarka, KK Zadar

KK Zadar: Ispričavamo se svojim navijačima zbog svega lošeg, a isto tražimo od Rađe i HKS-a

KK Zadar: Ispričavamo se svojim navijačima zbog svega lošeg, a isto tražimo od Rađe i HKS-a
Igor Kralj/PIXSELL

Iz Košarkaškog kluba Zadar reagirali su nedavne izjave predsjednika Stručnog savjeta HKS-a, proslavljenog košarkaša Dina Rađe u kojima omalovažava zadarske navijače.

Nastavno na uvredljive izjave Predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza gospodina Dina Rađe u kojima je izravno prozvao navijače Košarkaškog kluba Zadar, ovim putem želimo stati u obranu i dignitet naših navijača te najoštrije osuđujemo ovakav način komunikacije, pogotovo prema onima koji još uvijek vjeruju u hrvatsku košarku.

Podsjećamo gospodina Rađu da je i on u svojoj košarkaškoj karijeri branio zadarske boje, kao i gospoda Vrankovići, te im je tada mišljenje i glas zadarskih navijača itekako značio.

U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

Sportski je priznati poraz a da ne bi ostalo samo slovo na papiru – mi kao Košarkaški klub Zadar preuzimamo odgovornost za sve loše što se događalo u Klubu i ispričavamo se našim navijačima na svemu što su proživljavali ili proživljavaju te ovim putem pozivamo vodstvo Saveza da naprave isto i javno se ispričaju, kako zadarskim, tako i svim ljubiteljima ovoga sporta.

Jer oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo.


Reci što misliš!