Sport

Nogomet

Dinamo i Čačić nastavljaju suradnju i sljedeće sezone

Dinamo i Čačić nastavljaju suradnju i sljedeće sezone
Luka Stanzl/PIXSELL

Dinamo, aktualni prvak Prve HNL, službeno je objavio kako su klub i Ante Čačić dogovorili nastavak suradnje i u novoj sezoni te će Čačić povesti prvu momčad u obranu naslova.

Podsjetimo kako je pred kraj netom završene sezone Čačić došao u Maksimir kao zamjena za dotadašnjeg trenera Željka Kopića te je uspješnom završnicom osigurao Dinamu novi naslov prvaka Hrvatske, ukupno 23. u povijesti.

Suradnja Dinama i Čačića dogovorena je na godinu dana uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

- Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama.

Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama - izjavio je Ante Čačić.


Reci što misliš!