Sport

slavni tenisač priznao

Nadal: Svakodnevni treninzi za mene su izazov

Nadal: Svakodnevni treninzi za mene su izazov
Ben Solomon/Tennis Australia

Španjolski tenisač Rafael Nadal je, nakon jučerašnjeg poraza u osmini finala Masters turnira u Rimu od Kanađanina Denisa Shapovalova, izjavio da je svakodnevni trening za njega izazov i da će na drugi grand slam turnir sezone Roland Garros sa sobom voditi liječnika.

Nadal, koji se nedavno borio s ozljedom rebara, imao je velikih problema u meču protiv Shapovalova kojeg je Kanađanin dobio sa 1-6, 7-5, 6-2.

"Opet me je jako boljelo stopalo. Ja sam sportaš koji živi s ozljedom, nije to ništa novo. To je nešto što je tu", rekao je novinarima desetorostruki osvajač Rima.

"Na žalost, moj dan po dan je težak, iskreno. Čak i ovako, jako se trudim i može biti frustrirajuće što mnogo dana ne mogu vježbati na pravi način."

Nadal je propustio veći dio protekle sezone zbog problema sa stopalom i onda se vratio i osvojio  Australian Open u siječnju kao i turnir u Acapulco.

"Prva stvar koja mi treba je da me ne boli dok treniram. Istina je da ću na Roland Garrosu imati sa sobom svog liječnika. To ponekad pomaže", završio je Nadal.


Reci što misliš!