Sport

Nogomet, 3. HNL Jug

Slavlja Hrvatskog viteza u Posedarju i Primorca u Splitu, remi Zadra u Sinju

Slavlja Hrvatskog viteza u Posedarju i Primorca u Splitu, remi Zadra u Sinju
HNK Hrvatski vitez

U 17. kolu 3. HNL jug, županijski predstavnici bili su uspješni. Upisane su dvije vrijedne pobjede i remi.

HNK Hrvatski vitez u Posedarju je ugostio momčad dubrovačkog GOŠK-a i do velike pobjede je stigao tek duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice.

Poveli su gosti golom Topuzovića u 51. minuti da bi domaći izjednačili iz jedanaesterca koji je u gol pretvorio Karlo Torbarina u 63. minuti. I kada je već bio izgledan remi na teškom, natopljenom i blatnjavom terenu, u 93. minuti gol vrijedan tri boda postigao je najbolji pojedinac susreta KarloTorbarina svojim drugim pogotkom za veliko slavlje domaćina koji se ovom pobjedom zadržao na 2. mjestu ljestvice s 32 osvojena boda.

Nogometaši biogradskog HNK Primorca gostovali su u Splitu kod istoimene momčadii gdje su golom Nikole Marića iz 13. minute uzeli puni plijen te su se s nova tri boda približili gornjerm dijelu ljestvice gdje se s 27 osvojenih bodova nalaze trenutačno na 6. mjestu ljestvice.

HNK Zadar gostovao je u Sinju te je upisao remi rezultatom 2-2. Vodili su Zadrani dva puta, golovima Vlatka Blaževića iz 8. i 43. minute ali su se domaći dva puta vraćali te golovima Vučkovića iz 10. i Mastelića iz 66. minute uzeli bod. Zadar je ovim remijem ostao na 10. mjestu ljestvice s 24 osvojena boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!