Sport

#košarka

Nezapažena partija Zubca u novom porazu Clippersa

Nezapažena partija Zubca u novom porazu Clippersa
AP Images

LA Clippersi Ivice Zubca sinoć su poraženi kod kuće, sa 120-114 su bolji od njih bili Memphis Grizzliesi koji su na početku sezone upisali i drugu pobjedu.

Ja Morant je predvodio pobjedničku momčad sa 28 koševa i osam asistencija. De'Anthony Melton je dodao 22 koša i sedam skokova, a Jaren Jackson Jr. 21 koš i sedam skokova.

Kod Clippersa, kojima je ovo drugi poraz zaredom od početka sezone, najbolji je bio Paul George sa 41 ubačajem, 10 skokova i četiri asistencije. Ivica Zubac je u porazu svoje momčadi sudjelovao sa šest koševa (šut iz igre 3/7), osam skokova i tri asistencije.

Iako su Clippersi vodili u prvoj i drugoj četvrtini, Memphis u trećoj nadoknađuje zaostatak i preuzima vodstvo koje ne ispušta do kraja.

Chicago Bulls imaju odličan početak sezone, prvi put u pet godina omjer pobjeda i poraza je sada na 3-0 nakon što su sinoć sa 97-82 nadigrali Detroit Pistonse.

Bulls su ograničili Pistonse na samo 15 koševa u drugoj četvrtini, a onda na samo 11 u trećoj izgradivši tako prednost koju suparnik nije mogao stići.

Šest je igrača Bullsa imalo dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je DeMar DeRozan sa 21 poena, Nikola Vučević je dodao 15 koševa i čak 19 skokova, dok je Lonzo Ball ubacio 13 skokova. 

Trey Lyles je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 20 koševa. 

Dallas Mavericks Luke Dončića stigli su do prve pobjede ove sezone, u gostima su slavili sa 103-95 nad Toronto Raptorsima, a slovenski je košarkaš utakmicu završio sa 27 koševa, 12 asistencija i devet skokova.

Tim Hardaway Jr. je dodao 25 koševa, a Kristaps Porzingis 18 i 10 skokova.

Toronto, kojem je ovo drugi poraz u tri utakmice, predvodio je OG Anunoby sa 23 pogotka, dok je Fred VanVleet upisao 20 koševa.

U preostalim utakmicama koje su igrane sinoć Cleveland Cavaliers su nanijeli prvi poraz Atlanta Hawksima svladavši ih sa 101-95.

Indiana Pacers su sa 102-91 bili bolji od Miami Heata, Minnesota Timberwolves su sa 96-89 nadigrali New Orleans Pelicanse, a San Antonio Spurs su kod kuće izgubili od Milwaukee Bucksa sa 111-121, dok su Portland Trail Blazersi s visokih 134-105 nadigrali New Orleans Pelicanse. 


Reci što misliš!