Sport

#košarka

Zadar nakon neugodnog poraza u Jazinama dočekuje Cedevitu Junior

Zadar nakon neugodnog poraza u Jazinama dočekuje Cedevitu Junior
Bojan Bogdanić

Košarkaši Zadra već sutra se okreću novom protivniku, u trećem kolu HT Premijer lige momčad Ivana Perinčića će dočekati novog premijerligaša Cedevitu Junior u Jazinama s početkom u 17 sati.

Cedevita Junior je otvorila novu sezonu s dvije pobjede nad Splitom i Furnirom. Jure Planinić, novi član Cedevite Junior će odigrati svoju prvu utakmicu protiv svog bivšeg kluba, s kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu. 

“To je druga utakmica u 48 sati, doživjeli smo taj poraz koji nam je bio dosta neugodan. Najbolje je da sutra iskoristimo svoju šansu i da se vratimo na pobjedničke staze. Moramo pružiti kvalitetnu igru i jedino što dolazi u obzir s naše strane je pobjeda. Uz sav respekt prema Cedeviti koja ima vrhunskog trenera, koji je bio i veliki igrač, oni će sigurno pokušati nas iznenaditi. Mi moramo biti fokusirani svih 40. minuta, baciti se na glavu i napraviti sve što je moguće da upišemo pobjedu,” istaknuo je Martin Junaković.

“Čeka nas jedna zahtjevna utakmica protiv Cedevite Junior. Radi se o mladoj ekipi koja igra s puno energije i koja jako dobro trči, primarno ćemo morati iskontrolirati njihovu tranziciju i svesti ih na igru 5 na 5. U toj igri ćemo morati iskontrolirati njihovu pick and roll igru s Filipovićem i visokim igračima, te pripaziti na njihove opasne šutere Smajlagića i Šabića. Cedevita je imala sedam dana za pripremu, imali su vremena za kvalitetnu pripremu, dok smo se mi danas vratili nakon jednog teškog gostovanja u Podgorici. Vjerujem u svoju ekipu, vjerujem da će igrači sutra biti pravi,” najavio je susret Ivan Perinčić. 


Reci što misliš!