Sport

#igrajzadre

Bursać prije susreta s Partizanom: Imamo respekt prema njima, ali smo spremni za jednu veliku borbu

Bursać prije susreta s Partizanom: Imamo respekt prema njima, ali smo spremni za jednu veliku borbu
Zvonko Kucelin/ KK Zadar

Zadrane večeras s početkom u 18 sati u Krešinom domu čeka susret protiv Partizana u 1. kolu Admiral Bet ABA lige.

Partizan ove sezone ima najviše ciljeve.

“Ne treba puno govoriti o Partizanu jer se radi o vrhunskoj ekipi koja je posložena za najviše ciljeve. Ekipa je vođena možda najboljim europskim trenerom u povijesti, Željkom Obradovićem. Poseban će biti osjećaj i gušt igrati protiv njih. Žao mi je što nemamo vremena za pripremu jer u subotu igramo utakmicu, u nedjelju imamo jedan dan za pripremu, a mislim da je to premalo vremena, jer Partizan zahtjeva puno bolju pripremu.

Ali igramo kod kuće, ovo je izuzetno dobra prilika svima nama da vidimo gdje smo u odnosu na ekipu koja ima cilj da igra Euroligu.

Trebat ćemo biti prava momčad, moramo biti na 150% svojih mogućnosti da bi bili u prilici da dobijemo utakmicu. Kad pogledaš njihove utakmice od prve protiv Cibone do zadnje protiv Ulma razlika u kvaliteti njihove igre je ogromna,” najavio je susret trener Zadra, Ivan Perinčić.

U pripremnoj utakmici u Poreču, Aleksandar Bursać je protiv Škrljeva zabio 8 poena.

“Radi se o jednoj atletski dobroj ekipi. Ako naš pristup bude na pravom nivou, a mislim da hoće, utakmica ne bi trebala doći u pitanje. Sve je na nama, moramo imati pravi pristup i odigrati našu igru,” istaknuo je Aleksandar Bursać.

“Radi se o jednoj stvarno kvalitetnoj ekipi. Imali su dosta pojačanja, napravili su jedan respektabilan tim za najviše ciljeve. Mi imamo respekt prema njima, ali smo mi spremni za jednu veliku borbu i da mi damo svoj maksimum, vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Ali svakako ne izlazimo s bijelom zastavicom,” rekao je Bursać.


Reci što misliš!