Sport

#nogomet

Šime Vrsaljko asistirao u dramatičnoj pobjedi Atletica i dobio pohvale trenera Simeonea

Šime Vrsaljko asistirao u dramatičnoj pobjedi Atletica i dobio pohvale trenera Simeonea
Atletico de Madrid

Atleticov trener Diego Simeone pohvalio je u utorak bivšeg hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji je u 91. minuti asistirao u gostujućoj pobjedi od 2-1 nad Getafeom.

"Ekipa je do samog kraja tražila pobjedu, dobro je koristila čovjeka više, a Vrsaljko je ušao da bi se dogodilo ono što se dogodilo", izjavio je Simeone na konferenciji za medije nakon utakmice odigrane u madridskom predgrađu Getafe.

Ondje je domaćin vodio 1-0 pa ostao s igračem manje u 73. minuti kada je isključen veznjak Carles Alena. Pet minuta kasnije je Atleticov napadač Luis Suarez izjednačio a u sučevoj naknadi zabio i pobjednički gol nakon dodavanja hrvatskog desnog beka. Vrsaljko je s desne strane uputio visoku loptu u kazneni prostor gdje ju je dočekao Suarez i glavom pospremio u mrežu.

Simeone je, upitan nakon utakmice o isključenju Alene, odgovorio: "Lani smo također imali igrača više pa nismo zabili. Ovaj put smo dobro iskoristili igrača više. Šimin ulazak u igru nije bio beznačajan".

Simeone je 'prikovao' 29-godišnjeg Vrsaljka za klupu pa mu je ovo bilo prvih sedam minuta ove sezone. Vrsaljko je zamjena za prvog desnog beka Kierana Trippiera te se do kraja prijelaznog roka nije znalo hoće li ostati u klubu.

Atletico ove sezone brani naslov prvaka Španjolske.


Reci što misliš!