Sport

#košarka

Održana Glavna skupština KK Zadar

Održana Glavna skupština KK Zadar
Ivo Čagalj/PIXSELL

Otvorio ju je g. Luka Peranić, predsjednik Skupštine, usvojen je dnevni red te utvrđen popis sudionika na Skupštini. Nakon toga data je informacija o isteku mandata svim članovima NO te donešena odluka o izboru novih članova NO, a to su: Luka Kolanović, Marin Gulan, Danijel Mikulić, Tomislav Longin, Dario Mamić, Dino Martinović i Robert Izidor Majić.

Na Skupštini je donešena i odluka o pokriću gubitka u 2021. godini. na temelju Zakona o trgovačkim društvima, odredbi Zakona o računovodstvu i društvenog ugovora.

Sredstva kapitalne pomoći za pokriće gubitka poslovanja od strane Grada Zadra iz razdoblja od 01.01.20217. do 30.06.2021. u iznosu od 31.572.853,39 kn, ovom odlukom iskorištena su za pokriće ukupnog gubitka u poslovnoj godini 2021/22.
Ostatak prenesenog gubitka u iznosu od 18.533.281,41 kn ostaje za pokriće u slijedećim poslovnim razdobljima i to iz ostvarene dobiti ili novim uplatama kapitalne pomoći.

Odluka je usvojena većinom glasova prijavljenih sudionika Skupštine dok je jedan sudionik Skupštine bio suzdržan. Novi NO će se sastati u idućih nekoliko dana te na svom prvom okupljanju izabrati Predsjednika i dopredsjednika NO.


Reci što misliš!