Sport

susret s goricom

Hrvoje Vlašić: Respektiramo suparnika, no dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u što je moguće boljem svjetlu

Hrvoje Vlašić: Respektiramo suparnika, no dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u što je moguće boljem svjetlu
Sonik Puntamika

Puntamičanima će protivnik danas u četvrtfinalu biti snažna Gorica, jedna od tek dvije momčadi koje ove sezone nisu uspjeli pobijediti, no Zadrani mogu igrati bez pritiska i za svoj gušt, a takve su momčadi nerijetko i najopasnije.

Nakon povijesnog uspjeha ostvarenog u petak protiv Šibenke kojim su košarkaši Sonik Puntamike izjednačili najbolji rezultat u klupskoj povijesti, pred igračima Hrvoja Vlašića je najslađi zadatak - doigravanje za prvaka Hrvatske.

Šlag na tortu turbulentne sezone i nagrada na sve učinjeno u prva 33. kola.

Puntamičanima će protivnik u četvrtfinalu biti snažna Gorica, jedna od tek dvije momčadi koje ove sezone nisu uspjeli pobijediti, no Zadrani mogu igrati bez pritiska i za svoj gušt, a takve su momčadi nerijetko i najopasnije.

– Samim plasmanom u ovu fazu natjecanja napravili smo izuzetno veliki posao. U četvrtfinalu igramo protiv Gorice koja je zasigurno favorit u današnjem susretu, ali i u čitavoj seriji. Nemamo rezultatski imperativ, ali očekujem da hrabro uđemo utakmicu, na isti način na koji smo to napravili i protiv Šibenke. Respektiramo suparnika, no dat ćemo sve od sebe da se pokažemo u što je moguće boljem svjetlu i da pružimo još jednu kvalitetnu predstavu – kazao je trener Hrvoje Vlašić.

Puntamičani su i dalje nekompletni, no dobra je vijest da bi se u zelene redove trebala vratiti nekolicina igrača koji su propustili prošlu utakmicu što će zasigurno biti dodatni impuls Soniku pred najslađi dio sezone.

– Vidjet ćemo u kojem sastavu ćemo nastupiti, ali igrači koji budu u kadru bez ikakve dileme će dati sve od sebe – dodao je Vlašić.

Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Gorici, s počekom u 17 sati, uz izravan prijenos na HKS TV-u.

 


Reci što misliš!