Sport

#košarka

KKOI Zadar sutra igra za naslov prvaka Hrvatske

KKOI Zadar sutra igra za naslov prvaka Hrvatske
Nenad Opačić /SC Višnjik

Nedjelja donosi odgovor na pitanje koja će momčad ove sezone postati prvak Hrvatske u košarci u kolicima. Završnica koja će se igrati u „trici” Krešinog doma ugostit će domaćina KKOI Zadar koji je u osnovnom djelu natjecanja osvojio prvo mjesto te je tako i dobio priliku biti organizator završnice.

Uz njega tu su još KKI Brod, KKOI Split i KKI Zagreb.Parovi poluzavršnice su KKOI Zadar i KKI Brod koji će svoj dvoboj igrati s početkom u 11 sati. Nakon njih od 12 i 30 igrat će KKOI Split i KKI Zagreb. Finale će početi u 15 i 30 a ogled za treće mjesto u 14 sati.

- Mi smo spremni i jedva početak susreta s Brođanima. Porazili smo ih ove sezone dva puta i želim to napraviti i treći put ove godine i ući u finale i osigurati borbu za zlato. Respektiramo ih kao i svakog suparnika, ali vjerujem da smo bolji od njih. Pristupit ćemo kvalitetno tom susretu i vjerujem da ćemo u konačnici stići i do pobjede -ističe igrač i predsjednik KKOI Zadar, Filip Jadrijev.

Prognozirao je Filip i pobjednika drugog susreta kojeg će, rekli smo odigrati KKI Zagreb i KKOI Split.

- Po meni Zagreb je tu veliki favorit, imaju veće iskustvo i trenutačno bolje igrače. Splićani nisu kompletni, nedostaju ju im dva igrača koji su zauzeti nastupima u drugim sportovima tako će biti dosta oslabljeni.

Znači, veliko finale KKOI Zadar i KKI Zagreb.

- To je naša želja ali idemo korak po korak, prvo trebamo poraziti KKOI Brod pa ćemo onda razmišljati o finalu. Nije tajna da želimo nakon tri godine naslov prvaka opet vratiti u Zadar. Sve je podređeno realizaciji tog cilja i nitko neće biti sretniji od nas ukoliko uspijemo u toj svojoj nakani - zaključio je Jadrijev.