Sport

košarka, ht premijer liga

Perinčić: Napadački smo bili jako dobri, imali smo 25 asistencija

Perinčić: Napadački smo bili jako dobri, imali smo 25 asistencija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zadar je u zaostaloj utakmici 12. kola HT Premijer lige svladao Šibenku rezultatom 96-78. S ovom pobjedom, Zadar je osigurao prvo mjesto uoči trećeg kruga domaćeg prvenstva.

Martin Junaković je protiv svog bivšeg kluba zabio 15 poena dok je Chinanu Onuaku upisao 15 poena i 5 skokova.

Zadar u četvrtak, u 18 sati gostuje kod Mornara u ABA ligi.

Ivan Perinčić, trener Zadra:

"Čestitam igračima na pobjedi. Napadački smo bili jako dobri. Nije lako igrati treću utakmicu u četiri dana, nismo imali vremena za pripremu utakmice, ali igrali smo napadački jako dobro, uz 25 asistencija. U prvom poluvremenu nismo bili zadovoljni s našom obranom, pogotovo u drugoj četvrtini dok je u drugom poluvremenu bilo puno bolje i mislim da smo zasluženo pobijedili. Čestitke ekipi Šibenke na dobroj utakmici i dobroj sezoni, trener Rahimić radi odličan posao."

Martin Junaković, igrač Zadra:

"Bila je teška utakmica, trebali smo se puno potruditi da bi pobijedili, jer je Šibenka dobra mlada momčad koja igra bez respekta prema protivniku, dok je ovo nama treća utakmica u četiri dana. Nakon poraza od Zaboka došli smo motivirani da pobijedimo i znali smo da neće biti lako, ali također smo znali ako mi budemo igrali 100% i napravimo sve ono što smo se dogovorili, da pobjeda neće doći u pitanje. Čestitke Šibenki na dobroj utakmici."


Reci što misliš!