Sport

entuzijasti

KK Diadora upisuje nove članove

KK Diadora upisuje nove članove
Toni Opačić/ KK Diadora

Entuzijasti iz Košarkaškog kluba Diadora pozivaju svoje dosadašnje, ali i buduće članove na obnovu članstva za 2021. godinu! Ove će se godine održati prvi izbori za vodstvo Kluba nakon osnivanja, a članstvom se ostvaruje pravo odlučivanja po principu 1 član - 1 glas.

Na klupskim izborima, samo član Kluba može birati i biti biran za neku od funkcija, a KK Diadora tako (p)ostaje Klub u vlasništvu svojih članova.

Učlaniti se i (p)ostati dio Entuzijasta možete na web stranici www.kk-diadora.hr/postanientuzijast, a nakon što ispunite tražene podatke, sve upute o završetku procesa učlanjivanja dobit ćete na e-mail adresu koju ste naveli u prijavi članstva.  

UKRATKO O ENTUZIJASTIMA

Mi smo skupina zadarskih sportskih entuzijasta i volontera koji su od osnutka uspjeli: dvaput organizirati najmasovniji gradski #3x3 turnir, postati jedini košarkaški klub u Hrvatskoj s web shopom, zaigrati premijeru s KK Zadar u Jazinama, skupiti novac za Udrugu Down sindrom, donirati lopte zadarskim osnovnim i srednjim školama, učlaniti preko 250 novih članova - Entuzijasta, pokrenuti "Brkati studeni" za zadarsku Ligu protiv raka, prikupiti 102 doze krvi za Opću bolnicu, podržati humanitarnu "Futsal čaroliju", kupiti potrepštine Kabinetu za ranu prevenciju autizma, darovati novac za siromašne obitelji u župi Srca Isusova, izaći u svjetskim medijima, prijaviti se na foto-natječaj Svjetske košarkaške federacije, obilježiti Svjetski dan Prijatelja s Downovim sindromom, sudjelovati u organizaciji zadarskog KvartArt festivala i kroz akciju #KazniMeZaDobro uplatiti sredstva u fond "Zadar za Anu i Enu", pomoći NK Varteksu da dobije svoj dom, obilježiti Svjetski dan mentalnog zdravlja, organizirati božićnu humanitarnu akciju za zadarsku Socijalnu samoposlugu, sudjelovati u humanitarnoj pomoći Svi za Petrinju, dva puta ući u 16 najboljih ekipa Krešinog kupa te naposljetku vratiti košarkašku Ljetnu ligu u naš Grad košarke...


Reci što misliš!