Sport

#nogomet

Ibrahimović propušta četiri utakmice, Rebić prošao bez posljedica

Ibrahimović propušta četiri utakmice, Rebić prošao bez posljedica

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović pauzirat će najmanje 10 dana zbog ozljede bedrenog mišiča, dok je hrvatski reprezentativac Ante Rebić u derbiju protiv Rome zadobio udarac, ali će biti spreman za utakmicu protiv Udinesea u srijedu.

Ibrahimović je u derbiju protiv Rome pretrpio ozljedu mišića na lijevom bedru zbog čega je napustio teren u 56. minuti. Prema prvim prognozama švedski napadač će pauzirati najmanje 10 dana zbog čega će propustiti četiri utakmice, tri ligaška ogleda (Udinese, Verona, Napoli), kao i prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda.

Za razliku od njega, hrvatski napadač Ante Rebić je imao sreće. Rebić je u susretu protiv Rome, u kojem je postigao pobjednički pogodak za 2-1, zamijenjen u 67. minuti zbog bolova u kuku. No, pregledom je utvrđeno kako se ne radi o težoj ozljedi i Rebić bi u srijedu trebao nastupiti protiv Udinesea.

U derbiju protiv Rome ozlijedio se i Hakan Calhanoglu. Zbog problema s mišićem sigurno neće igrati u sljedećoj utakmici protiv Udinesea, a upitno je hoće li nastupiti i u nedjelju protiv Verone.

Milan se trenutačno nalazi na drugom mjestu Serie A sa 52 boda, četiri manje od lidera Intera.


Reci što misliš!