Sport

košarka, ht premijer liga

Mršić: Nedopustivo je i neprofesionalno kako smo izgledali u prvom poluvremenu

Mršić: Nedopustivo je i neprofesionalno kako smo izgledali u prvom poluvremenu
Šime Zelić/ KK Zadar

Zadar je u 22. kolu HT Premijer lige poražen od Zaboka s rezultatom 75-79 u utakmici u kojoj je u jednom trenutku bio u zaostatku i od 24 koša razlike, da bi u završnici čak stigao u prigodu potpuno preokrenuti rezultat.

To se međutim nije dogodilo, a umor od utakmice protiv Partizana odigrane samo dan ranije bio je vidljiv od prve minute...

Međutim, trener Veljko Mršić to ne vidi kao opravdanje:

"Pokazali smo da ako nemamo stopostotnu koncentraciju ne možemo igrati protiv nikoga, a s druge strane ako jesmo koncentrirani onda možemo igrati dobru košarku. Bez obzira na to što je ovo nova utakmica 24 sata nakon Partizana, ovo je bilo nedopustivo i neprofesionalno kako smo izgledali u prvom poluvremenu i dobar dio drugog poluvremena. U drugom poluvremenu smo se pokušavali vratiti, međutim nismo vukli dobre poteze i rezultat toga je zaslužena pobjeda Zaboka. Čestitam ekipi Zaboka na dobroj utakmici i velikoj želji, pokazali su kako se bori za svoj klub. Mi smo još uvijek slavili pobjedu protiv Partizana što je nedopustivo. U sportu ne postoji jučer, raspored je takav kakav je i tome se moramo prilagoditi."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Reci što misliš!