Sport

Nogomet, Bundesliga

Kramarić dvostruki strijelac u pobjedi Hoffenheima

Kramarić dvostruki strijelac u pobjedi Hoffenheima
AP Images

U susretu 17. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je na gostovanju pobijedio berlinsku Herthu sa 3-0 uz dva gola hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Kramarić je postigao drugi i treći gol na utakmici u 68. i 88. minuti stigavši do brojke od 10 golova ove sezone. Za goste je zabio i Sebastian Rudy u 33. minuti.

Hertha je u 12. minuti imala sjajnu priliku za vodstvo, no Krzysztof Piatek nije realizirao kazneni udarca. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Oliver Baumann obranio njegov udarac.

Kramarić je igrao do 90. minute kada je zamijenjen.

U derbiju kola Bayer Leverkusen je pobijedio Borussiu Dortmund sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u zadnjih pet kola.

Golove za "apotekare" zabili su Moussa Diaby (14) i Florian Wirtz (80), dok je strijelac za goste bio Julian Brandt (67). Tin Jedvaj nije natupio za domaći sastav.

Wolfsburg je na gostovanju pobijedio Mainz sa 2-0, a strijelci su bili Bartozs Bialek (65) i Wout Weghorst (79). Josip Brekalo je za pobjednički sastav igrao do 60. minute.

Borussia M'gladbach je golom Nice Elvedija u 66. minuti slomila Werder sa 1-0.

Na ljestvici vodi Bayern sa 36 bodova, Bayer Leverkusen je skočio na drugu poziciju sa 32 boda koliko ima i RB Leipzig. Borussia Dortmund je četvrta sa 29 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!