Sport

Rukomet, SP 2021.

Marko Mamić: Mi i Danci smo favoriti za četvrtfinale, moramo ići 100 posto do kraja

Hrvatska rukometna reprezentacija je u posljednjoj utakmici prvog kruga svjetskog prvenstva pobijedila Katar sa 26-24 (13-11) osvojivši prvo mjesto u skupini C, te tako prenijela tri boda u drugi krugu natjecanja.

Nakon utakmice, onako na vruće izjavu je dao jedan od junaka, Marko Mamić koji je zabio 5 pogodaka, jednako kao i Marino Marić.

- Imali smo mali kiks protiv Japana koji je iznenadio cijelu grupu. Mi smo tu izvukli bod, ali ništa, sve je gotovo, idemo u drugu skupinu.

Mi igrači smo imali ciljeve i veliki pritisak, ispremiješala se situacija i nije to sve lako. Situacija je bila zbunjujuća i čestitam ekipi jer smo se othrvali tome. Nadam se da ćemo doći do svog višeg cilja.

Mi i Danci smo favoriti za četvrtfinale. Naučili smo iz ovog turnira da danas svi igraju rukomet. Moramo ići 100 posto jer se igra do samog kraja, na jednu loptu i to je pokazalo ovo Svjetsko prvenstvo.

Osjećam se kao dio ekipe, a ekipa će istaknuti pojedinca. Drago mi je da se dobro osjećam, da su drugi sretni zbog mene i da to gradi timski duh, kazao je nakon utakmice Marko Mamić.


Reci što misliš!