Sport

Košarka

Postignut dogovor o nastavku suradnje KK Zadar i KK Jazine Arbanasi

Postignut dogovor o nastavku suradnje KK Zadar i KK Jazine Arbanasi

Dobra prilika za razvoj talentiranih mladih igrača.

- Na održanom zajedničkom sastanku između predsjednika našeg kluba gosp. Branka Morića i uprave KK „Zadar“ predvođene gosp. Ivanom Mijolovićem predsjednikom NO KK Zadar dogovoren je nastavak započete suradnje te projekta razvoja mladih igrača u Prvoj ligi te načina financiranja zajedničke ekipe kao i uzrasnih kategorija za 2021.g., i 1 mj.2022.g., a sve kako bi se podmirile sve obveze kluba u narednom vremenskom periodu. Na održanom sastanku iskazano je zadovoljstvo ostvarenim napretkom kao i rezultatom u prvom dijelu natjecanja s posebnim naglaskom da će se u drugom dijelu natjecanja pa i po cijenu rezultata a koji nije u prvom planu dati još veća šansa mladim centrima.

Naš klub se posebno zahvaljuje gradonačelniku gosp.dr. med.Branku Dukiću podupiratelju zadarskog sporta i ljubitelju zadarske i hrvatske košarke a koji se zauzeo da se postigne dogovor između naših klubova te da se započeta ugovorna suradnja i predmetni projekt razvoja mladih igrača KK „Zadar“ za seniorsku ekipu nastavi ali i kako bi se time potaknulo i druge zadarske sportske klubove ili kolektive da sklope sportsku suradnju ili pak da se ujedine a sve kako bi im time troškovi bili znatno manji a rezultati bolji i zbog koncentracije kvalitete i rada u jednom sportskom kolektivu.

Uprava našeg kluba u proteklom vremenskom periodu uspjela je pronaći jednog novog sponzora za 2021.g., i to našu poznatu tvornicu kave i čajeva FRANCK d.d., a koja je inače dugogodišnji prijatelj i podupiratelj hrvatskog sporta a napose košarke i koja je prepoznala rezultate našeg kluba u proteklom razdoblju, a za naš klub zna još od vremena kada smo nastupali u HT Premijer ligi a zbog čega se naš klub posebno zahvaljuje upravi tvrtke i obitelji Artuković - piše u objavi kluba na Facebook stranici.