Sport

Rukomet, SP 2021.

Červar: Moramo priznati da su bili bolji od nas, sad se treba spašavati

Hrvatska nije očekivano krenula u Svjetskso prvenstvo. Svi očekuju medalju i Japan je na tom putu trebao biti lakši zalogaj, ali nije ispalo tako. Zadovoljan nije mogao biti ni izbornik Lino Červar.

"Ovo nije šok, šok je bio kad su svi unaprijed govorili da smo prvaci. Ja sam upozorio dečke, Japan je ozbiljna reprezentacija koja je i domaćin Olimpijjskih igara. Ja sam mijenjao, pokušavao, neću se odmah predati. Nismo imali dobar ulazak u utakmicu", kazao je Červar.

"Ja sam mijenjao ekipu, izmišljao i tražio što se može. Moramo priznati da su bili bolji od nas, sad se treba spašavati. Moram pohvaliti igrače koji nisu klonuli, karakterom su se vratili, ali ovako ne možeš pobjeđivati."

Luka Cindrić je zaradio ozljedu i problemi sa zdravljem muče reprezenttaciju.

"Cindrić nam nije mogao završiti utakmicu. ovo nam mora biti opomena za druge, jače utakmice. Ako bude tako, onda je ovo pozitivna utakmica. Kako me neće brinuti napad, mi nemamo sto šutera. Ne možemo od Martinovića tražiti da nas on nosi, ali moramo odgajati igrače. Japan je dobro igrao, promatrao sam ga i ovdje u Egiptu, pokazali su dobre ideje. Najpametnije je da sjednemo i razmislimo, ali opet moram pohvaliti ekipu jer izvući utakmicu i izaći neporaženi nije lako", zaključio je Červar

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!