Sport

Košarka, HT Premijer liga

Košarkaši Zadra pokušat će uzvratiti Puntamičanima na porazu u prvom dijelu prvenstva

Košarkaši Zadra pokušat će uzvratiti Puntamičanima na porazu u prvom dijelu prvenstva

Košarkaši Zadra u četvrtak u Krešinom domu u gradskom derbiju dočekuju momčad Sonik Puntamike.

Samo dva dana nakon utakmice Krešinog kupa u kojoj su na jedvite jade svladali drugoligaša Cedevitu Junior, košarkaši Zadra u HT Premijer ligi dočekuju momčad gradskog rivala Sonik Puntamiku.

Podsjetimo, u prvom krugu natjecanja Zadar bio poražen od gradskih rivala u Jazinama rezultatom 78-73.

“Kao što smo prije govorili, težak nam je raspored, nemamo puno vremena za pripremu. Znamo da su utakmice protiv Sonik Puntamike teške, znamo što je bilo u prvoj utakmici. Nadam se da će utakmica protiv Cedevite Junior biti poruka svima nama kako otvoriti utakmicu jer nas čeka izuzetno teška utakmica. Sonik standardno igra dobro protiv Zadra, i najvažnije će biti kako otvorimo utakmicu, da igramo našu igru i da držimo i kontroliramo naš ritam. To će biti ključ za pobjedu. Naravno idemo na pobjedu, to je apsolutni imperativ,” rekao je Ivan Perinčić.

“Mislim da utakmica protiv Sonika u prvom dijelu prvenstva mora biti dodatan motiv i mi moramo pokazati svoje pravo lice na sutrašnjoj utakmici,” komentirao je Dominik Mavra.

Zadrani su trenutačno pri vrhu ljestvice domaćeg prvenstvo s 12 pobjeda i 2 poraza dok ekipa Sonika drži četvrtu poziciju s 10 pobjeda i 6 poraza.

Utakmica je zakazana za četvrtak, 14. siječnja s početkom u 19 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!