Sport

nakon prve pobjede u aba ligi

Ivan Perinčić: Lakše se diše, nadam se da smo sad na pozitivnom putu

Ivan Perinčić: Lakše se diše, nadam se da smo sad na pozitivnom putu
Koper Primorska

Iz četvrtog pokušaja, košarkaši Zadra stigli su konačno do svoje prve pobjede u ABA ligi. Zaredali su se porazi od Mornara, Mege i Krke, no napokon je naletio jedan protivnik koji nije imao šanse - Koper Primorska.

Zadrani su nakon mučenja u prvom poluvremenu slavili s uvjerljivih 77-55, a mi vam u nastavku donosimo prve reakcije trenera Ivana Perinčića koji i dalje vodi momčad Zadra budući da je prvi šef stručnog stožera, Veljko Mršić, i dalje u samoizolaciji.

"Čestitke igračima, nije bilo lako zbog imperativa pobjede nakon ulaska u sezonu s omjerom 0-3. Sjajno su odradili drugo poluvrijeme i presretan sam zbog toga kako su odreagirali u ovom teškom trenutku. Zahvaljujem se i našem glavnom treneru Veljku Mršiću na savjetima u pripremi utakmice. Lakše se diše, dobili smo prvu utakmicu, nadam se da smo sad na jednom pozitivnom putu i da idemo veseliji i optimističniji u nove utakmice."

Zadranima sljedeći ispit slijedi u petak kada u Krešinoj dvorani gostuje Hermes Analitica, dok je u nedjelju, na istom parketu, na rasporedu dalmatinski derbi sa Splitom u sklopu regionalne ABA lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Reci što misliš!