Sport

futsal zadar

Raštane i Višnjik igraju derbi kola Druge ŽMNL

Raštane i Višnjik igraju derbi kola Druge ŽMNL
Futsal Zadar

Nema vremena za slavlje, ali ni za plakanje, popravni ispiti u Serie B kreću već od večeras.

Tornado Bibinje dočekuje Zaton i to se može nazvati kao sudar gubitnika prve runde. Bibinjci su postavili visoke ciljeve za sezonu, a u to se računaju minimalno domaći bodovi. Zaton je išao grlom u jagode i plod toga je bilo ni grla ni jagoda, a ni bodova.

Sinjoretovo na pogon Blaža Katuše traži nove bodove u dvoboju s Ugljanom. Boduli su uporni i vidi se da nemaju namjeru predavati se čim izađu s trajekta.

Young boysi ili novopečeni graditelji su na novom ispitu za svoje prvoligaške ambicije. Na suprotnoj strani stoji Rupalj koji zna kako igrati na rezultat. Stoga ovaj, kao i većinu dvoboja u ligi, ne treba tražiti favorita dok ne počne.

Lanjski trećeligaški prvaci, momčad Lovinca, će ugostiti Paklenicu. Debijem u ovoj sezoni će sigurno tražiti bodove no Paklenica sniva iste snove.

Obrambeno jaka Kontra će tražiti pozitivan ishod s Gentleman BS. Dosta toga u ovoj utakmici će ovisiti o disciplini u obrambenom dijelu, no također treba paziti na majstorije Zekonjića i Veršića.

Kolo se zatvara derbijem kola između Raštana i Višnjika. Lako bi mogla presuditi večera u subotu navečer, ako je bude. No, šalu na stranu, riječ je možda i o glavnim pretendentima za naslov i znamo da nas čeka paklena utakmica.


Reci što misliš!