Sport

nogomet

Tko ide u četvrtfinale Sonik futsal Cupa Arbanasi?

Tko ide u četvrtfinale Sonik futsal Cupa Arbanasi?

Osmina finala je za nama na Sonik futsal Cup Arbanasi, a dosadašnje utakmice su nam pružile pregršt pogodaka, ‘vraćanja iz mrtvih’ i što je najbitnije dobrog futsala.

MNK SMILČIĆ MARTIN ARBANAS – MNK RAŠTANE KANELA 4:0

Smilčić je na utakmicu došao u punom sastavu što je bio jamac dobre igre, a rotacija na klupi je dobro došla za održavanje visokog ritma utakmice. Dva pogotka Danijela Tomana uz dva pogotka Tonia Čuline trasirali su uvjerljivu i čistu pobjedu Smilčića. Antonio Tomljanović je ostao nesavladiva tvrđava za navalu Raštana Kanele što je dodatno ulilo samopouzdanje u redove Smilčića.

MNK VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR – RELJA PANTELIJA D.O.O. 12.1

Varoš nije imala milosti prema Relji kojoj je zabila 12 pogodaka. Prvo ime susreta je svakako Ivan Čurjurić koji je zabio skoro polovicu pogodaka Varoši tj. njih pet. Po dva pogotka pridodali su Mateo Erlić, Mate Bugarija i Renato Nović, a u listu strijelaca za Varoš se upisao i Karlo Klarin. Počasni pogodak za Relju postigao je Ivo Rak, a bilo je još prigoda za njih no Jakov Pinčić je bio nesavladiv.

CB IVANAC – FUTSAL KLUB PLOVANIJA 2:6

Ivan Jurić je dobro uštimao Plovaniju te su s visokom pobjedom prošli dalje. Zvone Glavan kao prvo ime susreta postigao je tri pogotka za Plovaniju, a s jednim pogotkom pridružili su mu se Kristijan Kokić, Stipe Šušić i odlični Alen Juričić. Da je bilo lako nije te je Frane Lipotica bio neprestana prijetnja po gol Marka Dominovića. Zabio je Lipotica dva pogotka no to u konačnici nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat.

MNK POLJICA – FUTSAL MURVICA 6:3

Bruno Orlović pogotkom je donio prednost Futsal Murvici no to je samo probudilo Poljica. Serijom pogodaka Poljica je preokrenula rezultat, no nije stala te je nastavila put do uvjerljive pobjede. Toni Vučković, Ivan Jurlina, Josipo Kevrić i Roko Žura s jednim pogotkom su se upisali u listu strijelaca, a Valentin Vučković zabio je dv za prolaz Poljica.

MNK TIN – MNK KONTRA 3:0

Dugo je Tin lomio žilavi otpor Kontre koja nije odstupala od svoje zacrtane igre no naposljetku je ipak pronađena pukotina i Lovre Kresović je poentirao. Ni Tad se Kontra nije predavala i ustrajala je u svojoj igri. No Deni Kolega je ipak našao put do mreže Roka Stanišića te je rezultat bio 2:0. Tek tada je kontra odstupila od svoje igre i Ante Erlić je ušao kao golman-igrač no to im nije donijelo prevagu već im je Antonio Papac zabio treći pogodak za uvjerljivu pobjedu.

RUPALJ KONOBA VIDAK – ŠKABRNJA 5:3

Susret tako reći nije ni krenuo, a Škabrnja je pogotcima Josipa Brkića i dvama Ivana Brkića imala naizgled ogromnu prednost 3:0. Rupalj na koljenima činilo se u tim trenutcima. Činilo se svima osim Borisu Baljaku koji je inzistirao na uspostavljanju ritma. To je u konačnici urodilo plodom i takoreći u jednoj minuti igre Rupalj poravnava rezultat. Nevjerojatnom brzinom postignuta su ta tri pogotka, a strijelci su bili Manuel Colić i Marko Jordan koji je postigao dva pogotka. U nastavku susreta su Marko Jordan i Manuel Colić postigli po još jedan pogodak za u konačnici veliku pobjedu Ruplja.

Raspored za četvrtak:

Djeca

19:30 ŠKABRNJA – LA BOCA

20:00 RIVOLTA – MALO BOLJI

Seniori

20:30 VAROŠ ZARA DENTAL CENTAR – POLJICA

21:30 SMILJEVAC – TIN

22:30 PLOVANIJA – SMILČIĆ


Reci što misliš!