Sport

Košarka, KK Zadar

Košarkaši Zadra u ponedjeljak započinju s pripremama

Košarkaši Zadra u ponedjeljak započinju s pripremama
Nenad Opačić /SC Višnjik

Prvo okupljanje ekipe Zadra uoči nove sezone zakazano je za ponedjeljak 3. kolovoza, u dvorani Krešimira Ćosića. Ovo će ujedno biti i prvi trening novog trenera Zadra Veljka Mršića uoči početka nove sezone.

"Početak priprema smo zakazali malo ranije, ali kako je ABA liga odgođena imamo malo više vremena. Neće biti takav početak gdje će biti pet utakmica u devet dana, imat ćemo normalniji uvod u sezonu.

Tako da ćemo taj prvi tjedan provesti u nekom snimanju svih pojedinaca. Neki igrači će kasniti poput Bursaća koji još uvijek sređuje papire za dolazak u Hrvatsku i Worku koji dolazi 1. kolovoza ali treba biti sedam dana u samoizolaciji.

Nadamo se da ćemo ovih dana dovesti još neko pojačanje, u završnim pregovorima smo s jednim igračem, nadam se da će se to realizirati do kraja. Iskoristit ćemo također ovo vrijeme, da vidimo u kakvom su stanju neki naši mlađi igrači", kazao je trener Veljko Mršić.

Popis igrača koji će biti na raspolaganju treneru Mršiću su: Jan Palokaj, Duje Brala, Filip Vujičić, Martin Junaković, Dominik Mavra, Jure Planinić, Dominic Gilbert, Domagoj Vuković, Edis Korman, Aleksandar Bursać, Eyassu Worku (priključit će se ekipi nakon 7 dana provedenih u samoizolaciji), Karlo Uljarević i Filip Paponja.


Reci što misliš!