Sport

Mali nogomet

Do 14. kolovoza prijave za 4. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“

Do 14. kolovoza prijave za 4. Memorijalno-humanitarni turnir „Antonio Jurjević“
HU "Antonio Jurjević"

Iz Humanitarne udruge "Antonio Jurjević" stižu dobre vijesti. Unatoč korona krizi ove ljeta će se igrati 4. izdanje već kultnog malonogometnog turnira u čast prerano preminulom Antoniju. Najavu prenosimo u cijelosti.

Drage sugrađanke i sugrađani, nogometaši i svi vi koji pratite rad naše humanitarne udruge, ovim putem želimo najaviti održavanje 4. Memorijalno-humanitarnog turnira „Antonio Jurjević“.

Svi znate koliko je ova godina specifična i da je za organizaciju ovakvog događaja potrebna posebna pažnja i napori kako bi se zadovoljili svi epidemiološki uvjeti, a opet s druge strane da naš turnir bude ono što je bio i prethodna 3 izdanja – mjesto susreta ljubitelja sporta i humanih ljudi. Stoga smo do zadnjeg trenutka čekali razvoj situacije, te smo odlučili uložiti sav trud i znanje koje imamo da i ove godine organiziramo jedan od najvećih malonogometnih turnira u državi.

Osim pridržavanja epidemioloških mjera u cilju suzbijanja širenja virusa Covid-19, uveli smo i neke druge promjene na 4. Memorijalno humanitarnom turniru „Antonio Jurjević“, pa će se tako ove godine održati isključivo seniorski dio turnira, dok će dječji i veteranski pričekati do iduće godine kada će situacija, nadamo se, biti puno povoljnija za organizaciju i održavanje onakvog turnira na kakvom smo navikli prethodnih godina.

Turnir će se kao i prošlih godina održavati na terenima ŠC Višnjika,dok će izvlačenje parova biti u caffe bar-u ET na Bulevaru.

Zadnji dan prijava će biti 14.08.2020.

Vidimo se od 16.08. na terenima Višnjika.


Reci što misliš!