Sport

mali nogomet

Drugoligaš Murter puno se namučio dok je savladao čvrste i borbene Rupe

Drugoligaš Murter puno se namučio dok je savladao čvrste i borbene Rupe
Marko Ledenko - Mane

U petak je završena 1/16 turnira i tek sada slijede velike utakmice s puno kvalitenog malog baluna. Drugoligaš Murter puno se namučio dok je savladao čvrste i borbene Rupe.

Rupe su povele 1:0 i napravile pravu malonogometnu glavobolju Murterinima. U nastavku utakmice na scenu stupa iskusni veteran Tomislav Pešić –Džigi i u roku dvije minute postiže dva pobjedonosna gola za Murter. Rupe su žestoko stisnule do kraja utakmice, ali maestralni Rafo Baričić  zaključao je  svoja vrata  i odveo Murter u slijedeće kolo.  

Jezera su rutinski  visokim rezultatom matrirale mladu momčad Cb Dišpet tpo Pele iz Čiste Velike. Vidjelo se odmah u prvim minutama da mladići iz Čiste Velike ne mogu parirati iskusnom Deniju Kolegi i Paolu Katuši .

Derbi večeri i vrhunsku utakmicu do zadnjeg sučevog zvižduka, odigrali su Bila Vlaka i Cb H2O Benkovac.

Bila Vlaka je hit turnira u Vukšiću, za koju nastupa   ekipa Podstrane, pobjednici veteranskog turnira Torcida kup 2019. Gledatelji su uživali u sjajnim potezima veterana i razigranih mladića iz Benkovca. Prvo poluvrijeme odigrano je u velikom ritmu mršavom nulom bez golova. U drugom dijelu obje ekipe kreću u veliku otvorenu bitku i želju za pobjedom. Bila Vlaka preko iskusnog Baraća u 22. minuti dolazi u vodstvo 1:0 i baca izazovnu rukavicu Benkovčanima.

Cb H20 žestokim  presingom stišće vremešne veterane i preko  brzonogog Stojčevića  poravnava rezultat na 1:1. Do kraja utakmice redaju se šanse s obje strane i vratari su bili na visini zadatka. Igrao se zadnji minut utakmice i gledatelji su očekivali  zanimljivo izvođenje šesteraca za pobjednika utakmice.

Bila Vlaka je preko lukavog Jurića u zadnjim sekundama postigla pobjedonosni gol i benkovačane bacila u očaj. 

Igralište pod Gradinom. Suci : Nina Nakić i Antonio Mutić.

MURTER- RUPE BRIX INEX        2:1

MURTER : Baričić, Katalinić,  Nadoveza,  Pešić- Džigi  2,  Troskot,  Kovačev.   Voditelj ekipe : Ivan Zorica – Zmija

RUPE BRIX INEX : L.RADNIĆ,  Vučenović,  Perković,  Karega,  Manduić  1¸  N.Radnić,  Brajković,  Dujić,  Milovac.   Voditelj ekipe : Antonio Verović

 

JEZERA - CB DIŠPETE TPO PELE        5:0

JEZERA : Klarin,  Pirjak,  Nonković,  Katuša  2,  Bašić,  Klarin,  Kolega  2,  Bračanov  1.   Voditelj ekipe : Sebastijan Lapov-Bašte

CB DIŠPET TPO PELE : V.Biluš,  Goreta,  Kuman,  F.Biluš,  Periš,  Jelić.   Voditelj ekipe : Ante Pešić

 

BILA VLAKA- CB H2O BENKOVAC        2:1

BILA VLAKA : Perica,  Buljan,  Jerčić,  Jurić  1,  Galiot,  Barać  1,  Lisica.  Voditelj ekipe : Ante Perica -Đebra

CB H20 BENKOVAC : Anić,  Jozinović,  Števanja,  Marković,  Stojčević  1,  Mateo Colić,  Vukančić,  Manuel Colić,  Dujmović,  Petrović.   Voditelj ekipe : Marijo Dejanović

 


Reci što misliš!