Sport

Nogomet

Mlađe kategorije HNK Zadar treniraju i na terenima SC Višnjik

Mlađe kategorije HNK Zadar treniraju i na terenima SC Višnjik
Nenad Opačić /SC Višnjik

Mlade kategorije nogometaša u HNK-u Zadar obnovile su svoje aktivnosti. Nakon postupnog ublažavanja mjera koje su se odnosile na djelovanje sportskih udruga i klubova, u HNK-u Zadar okupili su članstvo svih svojih selekcija.

- Stručni je stožer sačinio plan i program, a definirali smo i koji će trener voditi koju selekciju. Naši igrači, naravno, bili su i nestrpljivi tijekom stanke koja je uzrokovana pojavom koronavirusa, ali sad su svi fokusirani na ono što nas čeka, na ostvarenje osmišljenog plana i programa - govori Raphael Sušić, voditelj Škole nogometa i koordinator svih mladih kategorija u HNK-u Zadar.

Jedan dio svojih aktivnosti HNK Zadar provodit će na terenima u SC-u Višnjik.

- Situacija je drugačija u odnosu na vrijeme kad su naši članovi kao učenici imali nastavu i ujutro i poslijepodne. Plan i program priprema osmislili smo tako da sadrži sve bitne elemente nogometnih treninga, a nakon razgovora i konzultacija s roditeljima dinamiku njegova ostvarivanja podredili smo trenutačnoj situaciji. I sve to, naravno, uz strogo poštivanje važećih mjera Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo...


Reci što misliš!