Sport

pripreme u zadru

Gradonačelnik Dukić na Višnjiku se družio s teniskim reprezentativcima Hrvatske

Gradonačelnik Dukić na Višnjiku se družio s teniskim reprezentativcima Hrvatske
Nenad Opačić / Višnjik

Za nekoliko sekunda minulo je podne, taman je još zvonilo na stanarskoj crkvi, kad je na teniskom kompleksu ŠC Višnjik počeo radni posjet Branka Dukića, zadarskoga gradonačelnika u pratnji niza suradnika, hrvatskim teniskim reprezentativcima koji u Zadru imaju dvotjedne pripreme.

"Borna, dobar dan! Kako je? Je li sve u redu?", pitao je Dukić Bornu Ćorića koji je koju minutu prije zaključio jutarnji trening.

Borna je kazao da je sve izvrsno, i odmah je pohvalio tri terena s betonskom podlogom.

"Izvanredno, upravo ono što nam i treba!"

Prisjetili su se potom riječju-dvjema Dukić i Ćorić polufinala Davisova kupa 2018. kad je Hrvatska nadmašila SAD (3:2) i poslije u Francuskoj osvojila to prestižno natjecanje.

"Bio sam u gledalištu i u navijačkom žaru nešto zaviknuo pa se pokušao prikriti da me ne razotkriju", smije se Dukić.

Drugi reprezentativci i još nekolicina mlađih igrača (Matija Pecotić, Dino Prižmić, Duje Ajduković…) na ostalim su terenima još radili, a Dukić i Ćorić još su malo proćakulali.

"Lijepo je. Evo, ima puno djece na svim terenima i ako sam osobno samo i jedan posto pridonio tom zanimanju malih Zadrana za tenis, ja sam sretan čovjek", kazao je Ćorić.

Branko Dukić potom se upoznao i s Matijom Pecotićem pa je, uz ostalo, mogao čuti da mu baka potječe iz Preka na Ugljanu, susreo se i s Prižmićem i Ajdukovićem, poželio im sve najbolje...


Reci što misliš!