Sport

#zadarskosrce

Danijel Subašić donirao 400 tisuća kuna zadarskoj i 100 tisuća splitskoj bolnici

Danijel Subašić donirao 400 tisuća kuna zadarskoj i 100 tisuća splitskoj bolnici
Petar Glebov/PIXSELL

Nakon što su Općoj bolnici Zadar izdašnim iznosima pomogli Luka Modrić i Šime Vrsaljko, isto je učinio i Danijel Subašić koji je uz zadarsku, pomogao i bolnici u Splitu.

Nakon što su hrvatski nogometni reprezentativci zajednički donirali preko četiri milijuna kuna za Zagreb nakon potresa, krenule su pojedinačne donacije.

Kako saznaje 24 sata, Hajdukovoj akciji "Dišimo kao jedno" se priključio i bivši vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije Danijel Subašić.

On je u do sad skupljeni ukupni iznos od preko 400 tisuća kuna ugradio sto, a uz to je donirao čak 400 tisuća kuna bolnici u svom rodnom Zadru. Tako je zbrojeni ukupni iznos Subinih donacija za mjesta svoja prva dva profesionalna kluba čak pola milijuna kuna.

Isto su za zadarsku bolnicu učinili i Luka Modrić s preko 100 tisuća eura te Šime Vrsaljko, a akciju prikupljanja novca su organizirali i zadarski košarkaši Marko Popović i Rok Stipčević.

Subašić inače izbjegava veće medijske istupe, ali se nedavno javio iz izolacije u Zadru te je prokomentirao svoje dane, a rekao je kako gleda snimke utakmica iz Rusije, osim finala. Ovaj put također nije išao u detalje, ali je donacije potvrdio te je rekao: "Hvala Bogu da mogu pomoći."


Reci što misliš!