Sport

jedinstvena pretkadetska liga

Pretkadeti Zadra ostali neporaženi na turniru odigranom na Višnjiku

Pretkadeti Zadra ostali neporaženi na turniru odigranom na Višnjiku
KK Zadar

Posljednjeg dana trećeg turnira Jedinstvene pretkadetske lige u Zadru Osječani su stigli do druge, a Zadrani do treće pobjede u isto toliko utakmica i savršenog učinka u prvom nastupu na novom natjecanju.

Pretkadeti Vrijednosnica Osijek pobijedili su Čakovec 74–93 te ostavili momčad trenera Bojana Hrkača bez pobjede na ovom turniru. Zadarska pretkadetska selekcija ostvarila je maksimalan učinak na turniru s današnjom pobjedom 99–59 protiv Šibenke, ostavivši mlade Šibenčane na jednoj pobjedi još prvog dana na otvaranju turnira protiv Čakovca.

Izuzetno vesele prezentirana momčadska igra Zadra i Osijeka ponajviše, jer su ovog vikenda pokazali maksimalnu momčadsku sinergiju i igru u kojoj sudjeluje svaki igrač, bilo da je startao u prvoj petorci ili krenuo s klupe.

"Završio je prvi turnir Jedinstvene pretkadetske lige za nas. Zadovoljni smo s turnirom. Sve tri utakmice smo pobijedili s jako velikom razlikom. Ono što me najviše veseli je što su svi momci pokazali što su radili sve ove mjesece. Pokazali su talent, tako da nismo ovisili o pojedincu. Mislim da smo pokazali dobru timsku igru, da smo se dominantno ‘prošetali’ kraj tri ekipe, od koje je možda Čakovec malo slabija, ali Šibenik i Osijek nisu toliko loše ekipe, koliko je rezultat na kraju glasio. Imamo koš razliku +200 u tri utakmice, tako da ne mogu biti nezadovoljan. Treba biti strpljiv. Omladinski pogon Zadra funkcionira odlično, tu ima jako zanimljivih momaka u sve tri selekcije. Tako da Zadar definitivno ima budućnost, da možemo, ako ovako nastavimo i znamo napraviti dobru protočnost u prvu ekipu, napraviti ono što svi čekamo u Zadru, a to je većina igrača iz svojih pogona."


Reci što misliš!