Sport

Košarka, NBA liga

Skromni učinci Bogdanovića i Zubca

Skromni učinci Bogdanovića i Zubca
AP Images

Hrvatski košarkaški Bojan Bogdanović je sinoć ostvario skroman učinak u visokom porazu svojih Utah Jazza, dok je Ivica Zubac u visokoj pobjedi LA Clippersa imao slabu večer.

Toronto Raptors su kod kuće sa 130-110 nadigrali Utah Jazz kojem je ovo treći poraz u zadnje četiri utakmice. 

Pascal Siakam je za pobjedu Toronta, koji je na poluvremenu vodio s 40 razlike, ubacio 35 koševa. Fred VanVleet je dodao 21 koš i 11 asistencija za Raptors kojima je ovo deveta domaća pobjeda od početka sezone.

Mike Conley je bio najbolji u redovima Jazza s 20 poena, a Bojan Bogdanović je u 30 minuta zabio 11 koševa (šut iz igre 5/14, trice 1/5) uz sedam skokova, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. 

LA Clippers su s nevjerojatnih 150-125 kod kuće svladali Washington Wizardse, a do pobjede ih je predvodio Kawhi Leonard s 34 koša, dok je Paul George ubacio 31 kop. Montrezl Harrell je pobjedi pridonio s 23 ubačaja i 15 skokova, a Zubac je odigrao 16 minuta i zabio dva koša s linije slobodnih bacanja uz četiri skoka i jednu asistenciju. 

Kod Washingtona najbolji je bio rookie Rui Hachimura s 30 poena i devet skokova. 

Luka Dončić je s 27 koševa, 10 asistencija i devet skokova bio najbolji igrač Dallas Mavericksa koji su u gostima prekinuli pobjednički niz od deset utakmica Los Angeles Lakersa svladavši ih sa 114-100. Anthony Davis je predvodio Lakerse s 27 poena i deset skokova, dok je LeBron James utakmicu završio s 25 poena, devet skokova i osam asistencija.

Detroit Pistons su sa 132-98 'razbili' San Antonio Spurse, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je Christian Wood s 28 koševa i deset skokova.  DeMar DeRozan je bio najbolji pojedinac Spurs s 20 pogodaka, a Luka Šamanić nije ulazio u igru. 


Reci što misliš!