Sport

21. prosinca

Nadrealan doživljaj skijanja na otoku: Vraća se "Iška Kraljica"!

Nadrealan doživljaj skijanja na otoku: Vraća se
Dino Stanin/PIXSELL

Ne propustite jedinu otočku skijašku utrku, najveću otočku zimsku feštu i uživajte u neprocjenjivom doživljaju zimovanja na otoku.

Veseli otočki skijaški spust u centru mista Veli Iž, na stazi od prirodnog ličkog snijega, održava se ove godine po treći puta na dan 21.12.2019..

Nadrealan doživljaj skijanja na hrvatskom otoku okruženom morskim plavetnilom, prati vrhunska zabava sa adventskim kućicama i wow glazbenim programom.

Majstorski utabana staza otvorena je u 19 h, a dolazak do Velog Iža moguć je redovnim brodskim linijama iz Zadra te dodatnim linijama za posjetitelje Iške kraljice. Na Velom Ižu dočekujemo i sudionike pristigle privatnim brodicama.

Uz uživanje na utrci i zabavi, moguće je osigurati višednevni boravak na Velom Ižu rezervacijom smještaja u hotelu Korinjak ili u nekom od brojnih privatnih apartmana.

Ne propustite jedinu otočku skijašku utrku, najveću otočku zimsku feštu i uživajte u neprocjenjivom doživljaju zimovanja na otoku.

Iška kraljica održava se uz potporu grada Zadra, TZ grada Zadra i zadarske županije te TZ zadarske županije. Glavni sponzor utrke je HEP, a sponzor dječje utrke je Apartmanija.

Category: 1621 - 1621

Reci što misliš!