Sport

futsal zadar

Druga ŽMNL: Boysi i Višnjik su pali, nema vise stopostotnih

Druga ŽMNL: Boysi i Višnjik su pali, nema vise stopostotnih
Futsal Zadar

Bali je na pogon Luke Begonje imao 3:0 i činilo se da je potop na vidiku. No onda slijedi jedan od jačih preokreta viđenih u Mocirama. Super Raštane su tako došle do velike pobjede s velikim V.

Sinjoretovo je krenulo na mlazni pogon Blaža Katuše i činilo se da Murvici bodovi ostaju već na Musapstanu. Ipak Mateo Rončević nije dao da tako bude i u finišu utakmice trobod ode u Murvicu.

Mali caffe, očito je, proživljava krizu u igračkom i rezultatskom pogledu. Plod toga je uvjerljiv poraz od probuđene Brodarice. Luka Miletić i ekipa su torpedirali MC, Vrana što ćemo?

El classico druge lige je otišao na sjeverni dio grada, na Bili brig. Veća i duža klupa je presudila Višnjiku koji je tako stao s pobjedama a Bili Brig je razveselio svoje navijače.

Paklenica je nakon otočnog debakla iz prošle runde utjehu našla u Ugljanu. Šime Jurlina i Cindrić su usmjerili brod ka pobjedi.

Young Boysi su kao favoriti ušli u dvoboj s Kontrom no hrabra vojska Galova predvođena tvorcem hattricka Lukačevićem je upisala pobjedu vrijednu vrha.


Reci što misliš!