Sport

razgovor s novim igračem zadra

Ivan Siriščević: Oduvijek sam htio igrati za Zadar i dobro je što sam došao u najzrelijim godinama

Ivan Siriščević: Oduvijek sam htio igrati za Zadar i dobro je što sam došao u najzrelijim godinama
Mate Krezić

Jedan od igrača od kojih će zadarska košarkaška publika ove sezone puno očekivati svakako je odlični šuter Ivan Siriščević. Momčadi se priključio već od prvog dana priprema, a prema viđenom na treningu, zaista je riječ o igraču koji se ni mrvicu ne štedi.

Upitali smo ga o prvim dojmovima po dolasku u Zadar.

"Malo je vruće, ali dobro. Krenuli smo jako i to ranim jutrom. Još se nismo skupili, čekamo nove igrače i nadamo se da ćemo biti konkurentni imati dobru ekipu."

Kakva su njegova očekivanja od nadolazeće sezone, timska i individualna? 

"Nije lako govoriti o očekivanjima budući da se nismo kompletirali, ali vjerujem u dobru sezonu. Osobno, mogu reći da uvijek dajem sve od sebe, a na treneru je da odluči što da radim i koliko će me koristiti."

Siriščević se dolaskom u Zadar može pohvaliti kako je igrao za sva tri najveća hrvatska kluba budući da je prethodno branio boje Splita i Cibone. Priznaje kako mu je Zadar tijekom karijere bio tiha patnja... 

"Meni je Zadar uvijek bio naš najbolji košarkaški klub. Oduvijek sam htio tu igrati i mislim da je dobro što sam došao sada kada sam u najzrelijim i najiskusnijim godinama. Mislim da takav klubu mogu najviše dati."


Reci što misliš!