Sport

nogomet, serie a

Golovi Brozovića i Perišića u pobjedi Intera

Golovi Brozovića i Perišića u pobjedi Intera
Inter FC

Nogometaši Intera iz Milana uspeli su se na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 4-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Cagliarija u prvoj utakmici 33. kola Serie A, a po jedan pogodak postigli su hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Perišić

Brozović je pogodio za 3-0 preciznim udarcem s 15-ak metara s lijeve strane kaznenog prostora gostiju. Četvrti je to Brozovićev pogodak ove sezone, a posljednjeg je postigao upravo protiv Cagliarija na Sardiniji 25. studenoga prošle godine.

Perišić je postavio konačni rezultat u 90. minuti nakon kombinacije s Brozovićem na lijevom krilu. Za Perišića je to bio 10. pogodak u Serie A ove sezone. 

Inter je poveo s 2-0 ranim pogocima u oba poluvremena, a strijelci su bili Carcelo (3) i Icardi (49).

Perišić i Brozović odigrali su po svih 90 minuta za Inter.

Treći Inter sada ima 63 boda, dva više uz utakmicu više od četvrtog Lazija i pete Rome koji će svoje susrete 33. kola igrati u srijedu. Lazio će gostovati kod Fiorentine, a Roma će ugostiti Genou.

Cagliari je 14. s 32 boda.

Na vrhu je Juventus s 84 boda, dok je Napoli drugi sa 78.

Svih ostalih devet utakmica 33. kola igrat će se u srijedu, a sastaju se Benevento - Atalanta, Crotone - Juventus, Fiorentina - Lazio, Verona - Sassuolo, Roma - Genoa, SPAL - Chievo, Napoli - Udinese, Sampdoria - Bologna i Torino - Milan.


Reci što misliš!