Sport

Nogomet, Serie A

Pobjeda Intera, dva pogotka Brozovića

Pobjeda Intera, dva pogotka Brozovića
inter.it

VIDEO: Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović bio je junak u gostujućoj pobjedi Intera 2-1 protiv 'fenjeraša Serie A Beneventa

Brozović je zabio dva lijepa gola, prvog u 19. minuti glavom nakon asistencije Antonia Candreve, a drugog samo tri minute kasnije nakon sjajno izvedenog slobodnjaka. Bili su to njegovi prvi golovi ove sezone.

Brozović je imao i nekoliko sjajnih proigravanja, a tri puta je odlično uposlio Ivana Perišića no drugi hrvatski reprezentativac u redovima 'Nerazzurra' nije imao svoj dan.

Pogodak za domaćine zabio je Marco D'Alessandro u 42. minuti.

Lazio je u deklasirao Sassuolo 6-1 nakon što su gosti poveli u golom Domenica Berardija iz kaznenog udarca u 27. minuti. Lazio je do kraja poluvremena izjednačio preko Luisa Alberta, a potom u nastavku zabio još pet golova. Strijelci su bili Alberto (57), Stefan de Vrij (56), Marco Parolo (64, 69) i Ciro Immobile (81-11m). Ivan Vargić nije branio za domaćine.

Fiorentina je na gostovanju izgubila od Chieva 1-2, a Milan Badelj je odigrao cijeli susret za 'viole'.

U prvom nedjeljnom susretu Napoli je pobijedio Cagliari 3-0 upisavši sedmu pobjedu. Napolitanci su se očekivano lako obračunali s gostima sa Sardinije, a strijelci su bili  Marek Hamšik (4), Dries Mertens (40pen) i Kalidou Koulibaly (47).  

Marko Rog je ušao u igru za domaćina u 71. minuti. 

U 18 sati u derbiju kola sastaju se Milano i Roma, a večeras kolo zatvaraju Atalanta i Juventus.

Napoli vodi sa svih sedam pobjeda, 21 bodom i gol razlikom 25-5, dok je drugi Inter s 19 bodova, dok Juventus na trećem mjestu ima 18 bodova i utakmicu manje.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!