Sport

Nogomet, Premiership

Wenger: Pokušao sam dovesti Mbappea, bio sam kod njega u kući

Wenger: Pokušao sam dovesti Mbappea, bio sam kod njega u kući
arsenal.com

Arsene Wenger bi na kraju sezone nakon 21 godine mogao napustiti Arsenal. Francuzu u lipnju ističe ugovor, a iako ima onih koji priželjkuju njegov ostanak, puno je više onih koji se nadaju da Wenger neće potpisati novi ugovor i da će napustiti Emirates

"Ja sam poput svakog drugog čovjeka - radije bih da me vole nego da me mrze, ali ne mogu utjecati na to," rekao je Arsene Wenger za TV2.

"Jako dobro znam da menadžer ne dobiva utakmice. Navijači žele pobjede, a ja tu ne mogu napraviti razliku. Ali ne shvaćam to osobno. Zapravo, ja sebe mrzim više od ikoga drugoga kada ne dobijem utakmicu. Loš sam gubitnik."

"Ljudi žele pobjede. Apsolutna je katastrofa ako ne uzmemo prvenstvo, FA kup i Ligu prvaka. Ali u posljednje smo tri godine dva puta osvojili FA kup, u prvenstvu smo završavali drugi, treći i četvrti. I ponovno smo u finalu FA kupa," rekao je Wenger pa je dodao:

"Sve u svemu, mislim da nismo sretni jer želimo osvojiti apsolutno sve. Ali morate prihvatiti da ni Real Madrid nije osvajao prvenstvo pet godina, Liverpool ga nije osvojio preko 20 godina."

A upravo je Wenger poznat kao čovjek koji je propustio dovesti brojne zvijezde u Arsenal. A sada je priznao da je prošle godine pregovarao i s Monacovom zvijezdom Kylianom Mbappéom, ali je još jednom ostao 'kratkih rukava'.

"Igrač će vam reći da sam bio u njegovoj kući i pokušao sam ga dovesti u Arsenal. Bio je pri kraju ugovora, ali ga je Monaco uspio zadržati, a odluka je bila jako, jako teška," rekao je trener Arsenala beIN Sportu.


Reci što misliš!