Sport

Bundesliga 2016/17

Andrej Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima

Andrej Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima
AP

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je igrati u odličnoj formi, u subotu u 29. kolu Bundeslige nije bio strijelac, ali je bio asistent za jedan pogodak Hoffenheima, koji je pobijedio Borussiju Moenchengladbach sa 5-3

U 21. minuti njegov udarac je bio trunku neprecizan, a u 89. je asistirao Keremu Demirbayju za konačnih 5-3. Kramarić, koji je u prethodna tri kola zabio četiri pogotka, spada među najkorisnije igrače Bundeslige sa 12 golova i 8 asistencija. 

Za Hoffenheim strijelci su bili Adam Szalai (9, 24), Kerem Demirbay (58, 89) i Mark Uth (75), dok su za momčad iz Moenchengladbacha zabili Jannik Vestergaard (31), Lars Stindl (35) i Mahmoud Dahoud (78).                

Nakon što su utorak doživjeli šok kada je njihov autobus pogođen bombom, a potom i poraz od Monaca u Ligi prvaka, nogometaši Borussije Dortmund na svom su stadionu svladali Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, sa 3-1. 

Za Borussiju su zabili Marco Reus (2), Sokratis Papastathopoulos (34) i Pierre-Emerick Aubameyang (86), a jedini pogodak za Eintracht postigao je Marco Fabian (29).

Večeras Bayer Leverkusen dočekuje vodeći Bayern.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!