Sport

Talijanski nogometni kup

Mandžukić zbog ozljede propušta Napoli?

Mandžukić zbog ozljede propušta Napoli?
Italy Photo Press/PIXSELL

Mario Mandžukić ima problema sa koljenom, ali želi igrati drugu utakmicu polufinala talijanskog kupa protiv Napolija na San Paolu. Juventus očekuje još jedna velika borba te će im zasigurno trebati Mandžin duh ratnika

"Mario je dobio jedan udarac u koljeno zbog kojeg se ono upalilo, ali u redu je. On je važan i taktički jako pametan igrač, a protiv Napolija je bio požrtvovan i mnogo je pomagao u obrani", rekao je Allegri. 

Stanje Mandžukićevog koljena će biti pod stalnom prismotrom Juventusovog medicinskog osoblja, a odluku o njegovom nastupu Allegri će donijeti u zadnji čas. Ali ako Mandžo pokaže snažnu volju za igrom, teško da će ga trener Juventusa odbiti. Ne želi riskirati i gurati ga uvatru, ako Hrvat još nije spreman, ali isto tako ga se ne želi ni odreći unaprijed.

Ako hrvatski reprezentativac ne bude spreman, rezervne opcije su Sturaro i Alex Sandro. Što se tiče fizičke spreme ostatka momčadi, Allegri neće imati problema. Po potrebi može zamijeniti cijeli vezni red, a vraćaju se i Dybala i Cuadrado.

Podsjetimo, Juventus je u prvoj utakmici slavio sa 3:1, a druga utakmica na rasporedu je u srijedu u 20:45. 

Opširnije na Goal.com


Reci što misliš!