Sport

Nogomet, Serie A

Roma bolja od Milana u derbiju, Pašaliću 85 minuta

Roma bolja od Milana u derbiju, Pašaliću 85 minuta
asroma.com

U derbiju 16. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Roma je u ponedjeljak na svom stadionu svladala AC Milan sa 1-0 golom Radje Nainggolana u 62. minuti

Milan je propustio veliku priliku u 27. minuti jer Mbaye Niang nije iskoristio penal. Njegov udarac obranio je vratar Wojciech Szczesny. Mario Pašalić je za Milan igrao do 85. minute.

Fiorentina je na domaćem terenu pobijedila Sassuolo sa 2-1, a hrvatski napadač Nikola Kalinić postigao je dva prekrasna pogotka.

Fiorentina je povela u 10. minuti iz akcije koju je kreirao hrvatski dvojac. Milan Badelj je dobro ubacio, a Kalinić je sjajno pogodio protivničku mrežu. U 39. minuti domaćini su vodili 2-0, a ponovno je zabio Kalinić, i to petom. Kalinić je najkorisniji igrač Fiorentine sa 8 golova i 2 asistencije. 

Utješni gol za Sassuolo zabio je Francesco Acerbi (76). Nikola Kalinić i Milan Badelj odigrali su cijeli susret za domaćine, a Hrvoje Milić ušao je u gru u sudačkoj nadoknadi. Dan ranije Marcelo Brozović postigao je oba pogotka za pobjedu Intera 2-0 protiv Genoe.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo


Reci što misliš!